Ik ben Judith van de Reep. Vele jaren heb ik als communicatieadviseur bij een educatief communicatiebureau het kind als indirecte doelgroep gehad. Maar het trok mij meer en meer om direct met kinderen aan de slag te gaan. Ik ben moeder van drie kinderen, waardoor ik ook zelf diverse situaties meemaak waarvan ik denk: wat is dít nu weer? Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat het dan heel prettig kan zijn om daar hulp bij te vragen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat kinderen alles in hun mars hebben om (met een beetje begeleiding) het mooiste te maken van hun leven. Daarom heb ik de vierjarige opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie gevolgd. Het mooie aan deze opleiding is, dat het kind de basis is. Daarnaast is de opleiding heel praktijkgericht. Ik kan zeggen dat ik in de afgelopen jaren een echt ‘ambacht’ heb geleerd. En dit heb ik direct toe kunnen passen op de cliëntjes die ik behandel.

 

DSC_0802