Ik ben Judith van de Reep. Nadat ik vele jaren als communicatieadviseur bij een educatief communicatiebureau het kind als indirecte doelgroep had, trok het mij meer en meer om direct met kinderen aan de slag te gaan. Ik ben moeder van drie kinderen, en maak daarom ook zelf diverse situaties mee waarvan ik denk: wat is dít nu weer? Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat het dan heel prettig kan zijn om daar af en toe hulp bij te vragen. Vanuit de overtuiging dat kinderen alles in hun mars hebben om (met een beetje begeleiding) het mooiste te maken van hun leven, heb ik de vierjarige opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie gevolgd. Het mooie aan de opleiding bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie is, dat het heel praktijkgericht is. Ik kan wel zeggen dat ik in de afgelopen jaren een echt ‘ambacht’ heb geleerd, wat ik direct toe heb kunnen passen op de cliëntjes die ik behandel.

 

DSC_0802