Ik ben Judith van de Reep, Kindercoach, -counselor en -mediator in opleiding tot Integratief Kindertherapeut.

Nadat ik vele jaren als communicatieadviseur bij een educatief communicatiebureau het kind als indirecte doelgroep had, trok het mij meer en meer om direct met kinderen aan de slag te gaan. Daarom volg ik nu de opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Ik ben moeder van drie kinderen, en maak  ook zelf diverse situaties mee waarvan ik denk: wat is dít nu weer? En als moeder van drie kinderen heb ik gemerkt dat het dan heel prettig kan zijn om daar af en toe hulp bij te vragen.

Het mooie aan de opleiding bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie is, dat wat we in de lessen leren, we direct toepassen op de cliëntjes die we behandelen. Onder supervisie van ervaren Integratief Therapeuten. De combinatie van theorie en praktijk zorgt voor een snel leerproces. Daarom mag ik met trots zeggen dat ik me na drie intensieve studiejaren, in het laatste studiejaar zit om de fijnste kneepjes van het vak kindertherapeut te leren.

Meer weten over de opleiding? Kijk op: Nederlandse Academie voor Psychotherapie

 

DSC_0802