Hoi!

Soms voel je je zo… zo… zo’n beetje grrrr! of mmm…. of blèhboos2

Dat je niet precies weet wát je voelt. Maar het voelt niet zo leuk. Die gevoelens, dat je boos bent, of verdrietig, noem ik Grobbels. En die Grobbels zorgen voor hobbels. Met slapen, met spelen, op school.

Wil jij blijer worden? Minder vaak boos, of bang? Nog gelukkiger? Vraag dan aan je ouders of je naar mij toe mag komen. Dan gaan we samen ontdekken hoe joúw Grobbels eruit zien. En hoe je vrienden met die Grobbels, die gevoelens, kan worden.
blij2
Ik zie je gauw!
Oja, en misschien ben je wel nieuwsgierig hoe ik eruit zie. Zo dus (hier heb ik de Grobbels meegenomen naar het strand, konden ze even lekker uitwaaien):

Judith en Grobbels

En hier kun jij komen spelen: met knuffels, verkleedkleren, spelletjes, knutselspullen, bokshandschoenen en nog veel meer. Zie je de Grobbels ertussen verstopt?

En je kunt natuurlijk ook je favoriete speelgoed van thuis meenemen.

IMG_3396

IMG_3266

 

Op de middelbare school?

Dan denk je misschien wel: dat is wel een beetje kinderachtig, al dat speelgoed. Klopt! Alhoewel het soms ook best lekker is om je frustratie eruit te slaan of te krassen! Maar ik luister naar jou, dus we gaan aan de slag met wat jíj belangrijk vindt. Want als je tussen de 12 en 16 bent, kun je soms ook wel wat hulp gebruiken. Of een luisterend oor.

Bij mij komen jongeren die even niet lekker in hun vel zitten, bijvoorbeeld omdat ze vroeger gepest zijn, of nog steeds. Omdat ze niet blij zijn op school, of moeite hebben met het beginnen aan huiswerk. Waar doe ik dit allemaal voor? Hoe lang moet ik nog? Hoe gedraag ik me nou ten opzichte van mijn klasgenoten? Vinden ze mij wel aardig? Wie ben ik eigenlijk? Wat kan ik goed? Dat zijn allemaal vragen, zorgen die je kunt hebben en waar we samen mee aan de slag kunnen gaan. Zie je dit zitten? Vraag je ouders om mij te bellen!

Lees meer op: voor jongeren

Blij!

Van welke liedjes word jij blij? Ik van deze! Laat je mij weten welke jij hier wilt horen/zien? Mail naar info@grobbels.nl.

 


Dit liedje gaat over zelfvertrouwen. Als je van jezelf houdt, durf je meer en voel je je fijner!

Hoe voel jij je als je danst?

Je voelt je beter als je je eigen weg volgt. Volg je hart!
Je eigen weg