Ik voel me niet oké, is dat oké?

Er zijn momenten dat je je niet fijn voelt. Soms weet je waarom: je ouders gaan scheiden, je hebt het te druk op school, je vriend(in) heeft het uitgemaakt. En soms weet je eigenlijk niet waarom je je voelt zoals je je voelt. Of je schaamt je dat je je rot voelt, want je hebt toch een leuk leven? Worstel jij met je eigen gevoelens, dan is een luisterend oor heel fijn. Tegen wie je alles kunt zeggen, je zorgen kan delen, zonder dat er een oordeel op ligt.

Voor ouders

Misschien herkent u uw kind in het geschrevene hierboven. Of u maakt zich om andere reden zorgen om uw kind. Of vraagt zich af hoe u het best met hem of haar om kunt gaan, nu hij/zij op het voortgezet onderwijs zit. Tijdens een oudergesprek kijken we of en hoe uw kind (en u) geholpen kan worden.

Voor mentoren en zorgcoördinatoren

Als begeleider van jongeren op een school kun je signaleren dat het met een jongere niet goed gaat, maar je hebt niet veel tijd om daar diep in te duiken. Dan is doorverwijzen naar een jongerencoach een optie. Meer weten? Ik ben bereikbaar via info@grobbels.nl en 06-12176691. Ook begeleiding in een ruimte van school behoort tot de mogelijkheden.

Tarieven

Intakegesprek (55 minuten): gratis

Sessie (55 minuten): 90,00

Ouder/kindgesprek (55 minuten): 90,00

Jongerentherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed via een aanvullende verzekering, maar vraag het vooral na bij uw eigen zorgverzekeraar.